Se leaga datele... Loading depends on your connection speed!

cosul tau - 0 lei

Compania Tehninvest SRL a fost infiintata in anul 1996 avand ca activitate principala productia de mobilier.

 

Inca de la inceput produsele noastre s-au remarcat prin design, calitate si originalitate, reusind sa castige increderea clientilor si implicit sa se impuna repede pe piata.

 

Pentru a satisface pretentiile crescande ale clientilor nostri ne-am dezvoltat capacitatile de productie adoptand cele mai noi tehnologii in domeniu, iar in 2005 compania noastra a implementat sistemul ISO 9001 de control al calitatii.

 

Flexibilitate, tehnologie, adaptabilitate, entuziasm si experienta, iata pilonii pe care s-a construit marca Mastermob, prin care comercializam o gama variata de produse: dormitoare, bucatarii, living-uri, mobilier pentru birouri, camere de tineret etc, in toate orasele importante ale tarii.

 

Noul brand artKUBIKA s-a infiintat in primavara anului 2013, odata ce am innoit modele de mobilier si am adaptat modularitatea, care permite o mare flexibilitate a clientului de a-si (re)compune mobilierul dorit.

 

Tot atunci am completat si fabrica cu utilaje de ultima generatie pentru prelucrarea PAL ului si MDF ului (taieri, frezari, cantuiri, infolieri, etc), mentinand calitatea si aspectul mobilei la cote inalte.

 

In ultimul timp a luat amploare si comercializarea noilor noastre modele de bucatarii modulare, care s-au dovedit a fi deosebite si preferate de tot mai multe persoane. Acestea pot fi dotate la cererea clientului cu aparatura electrocasnica.

 

Ca sa adaugam renume si sa ne diferentiem, in fiecare model se depune mult efort si suflet pentru un rezultat favorabil, de aceea sloganul sub care functioneaza brandul artKubika ne defineste: “Mobila este pasiunea noastra!

Versiune de mobil: Activa